Wie ben ik

saskia

Graag stel ik mij voor. Ik ben Saskia Meere, oprichter en eigenaar van Scholing & Advies op Recept. In 1988 heb ik mijn diploma apothekersassistent behaald. Vervolgens heb ik de opleidingen Farmaceutische Manager in de zorg en NLP practitioner afgerond. De laatste jaren heb ik gewerkt als regioadviseur bij de SBA (Stichting Bedrijfsfonds Apotheken). In deze functie heb ik veel apotheekmedewerkers en apothekers geadviseerd over nascholing, onderzoek en HR-beleid.

Ik ben ondernemend, creatief, enthousiast en stap makkelijk op mensen af. Door mijn ervaring in de branche weet ik wat er speelt in de apotheek. Met mijn kennis, brede ervaring en empathisch vermogen kan ik mensen aan elkaar verbinden, ondersteunen, adviseren en overtuigen. Ik ga dan ook graag in gesprek met leidinggevenden en apotheekmedewerkers om te adviseren over bijvoorbeeld HR-beleid of samenwerking in de eerstelijnszorg en over oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken.

Mocht je meer willen weten, mail of bel mij gerust!