Scholing op Recept

Algemene informatie

Scholing op Recept verzorgt klassikale cursussen die de kennis en vaardigheden van apotheekmedewerkers en andere belangstellenden vergroten. We signaleren de ontwikkelingen en trends in de branche en vertalen deze naar een praktijkgerichte cursus.

Vanuit de visie dat naast theorie, cursisten ook veel van elkaar kunnen leren door persoonlijke ervaringen uit te wisselen, bieden wij klassikale nascholing aan. Het informele samenzijn voor of na een cursus is een belangrijk onderdeel hierbij. Door ervaringsverhalen van de andere deelnemers, trainers en soms patiƫnten, kan de deelnemer zich spiegelen aan anderen en zien wat goed gaat en wat beter kan. De cursussen zullen zoveel mogelijk inspelen op de samenwerking met andere eerstelijns zorgverleners. Ons motto is: hoe beter je elkaar leert kennen en weet wat de kennis en vaardigheden van de ander zijn, hoe soepeler de samenwerking verloopt.

De cursussen zijn ontwikkeld, samengesteld en worden gegeven door deskundigen uit de (apotheek)branche. Hierdoor garanderen wij dat hetgeen je bij ons leert, ook direct toepasbaar is in de praktijk.